ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη Β. Γιαννόπουλου με Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Ηλείας για ελέγχους στην αγορά

Σύσκεψη Β. Γιαννόπουλου με Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Ηλείας για ελέγχους στην αγορά

Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά, για την προστασία των καταναλωτών και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας, ενόψει της εορταστικής περιόδου, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ηλείας.

Στην σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, υπό τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, συμμετείχαν ο Διευθυντής Ανάπτυξης Αριστομένης Μανιάτης, ο Προϊστάμενος του Τμ. Εμπορίου Αντώνης Μπέλλος και η υπάλληλος Μαργαρίτα Πανταζοπούλου, ενημερώνοντας τον κ. Γιαννόπουλο για την πορεία και τα αποτελέσματα των μέχρι σήμερα ελέγχων, οι οποίοι ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες. Ειδικότερα, οι έλεγχοι γίνονται σε καταστήματα τροφίμων (κρεοπωλεία, κατεψυγμένα, τυροκομικά κ.α) καθώς και σε σούπερ μάρκετ, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την προστασία του καταναλωτή καθώς και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Οι έλεγχοι, εντός των επόμενων ημερών, πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα εντατικοποιηθούν σε όλες τις αγορές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με τον κ. Γιαννόπουλο να ζητά ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα και ασφάλεια των παρεχόμενων αγαθών και προϊόντων καθώς και στην πάταξη φαινομένων παραπλάνησης του κοινού και αισχροκέρδειας.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video