ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και συνάντηση με Ν. Φαρμάκη και Μ. Σαλμά

Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και συνάντηση με Ν. Φαρμάκη και Μ. Σαλμά

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, υποδέχθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησε ο Υπουργός στην Αιτωλοακαρνανία και των επαφών που είχε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ Βαθμού, αλλά και με εκπροσώπους του δικαστικού σώματος και του νομικού κόσμου της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του κ. Τσιάρα και συνεργασίας προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των υποδομών ενδιαφέροντος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αλλά και γενικότερα αναπτυξιακά ζητήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με τον κ. Φαρμάκη και την κ. Σαλμά να παρουσιάζουν στον Υπουργό το έργο που έχει παραχθεί καθώς και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η κ. Σαλμά σημείωσε πως η επίσκεψη του Υπουργού και η συνάντηση που είχαν, υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγική, καθώς πέρα από τα ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δόθηκε η δυνατότητα συζήτησης και για μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν την τοπική κοινωνία. Επεσήμανε δε, ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι πάντοτε χρήσιμη, ενώ ευχήθηκε στον κ. Τσιάρα κάθε επιτυχία στη συνέχιση του έργου του, που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την ελληνική κοινωνία.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video