ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκσυγχρονισμός των Τ.Ο.Ε.Β. Π.Ε. Αχαΐας μέσω ολοκληρωμένου οικονομικού-διαχειριστικού συστήματος

Εκσυγχρονισμός των Τ.Ο.Ε.Β. Π.Ε. Αχαΐας μέσω ολοκληρωμένου οικονομικού-διαχειριστικού συστήματος

Σύσκεψη με τα Δ.Σ. Τ.Ο.Ε.Β. της Π.Ε. Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Την συνάντηση με θέμα «Εκσυγχρονισμός των Τ.Ο.Ε.Β. Π.Ε. Αχαΐας μέσω ενός ολοκληρωμένου οικονομικού-διαχειριστικού συστήματος», που έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, συγκάλεσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης  Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου.

Στην εισήγηση του, ο  κ. Σακελλαρόπουλος μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου, της συντήρησης των δικτύων και του εξοπλισμού, της ορθολογικής διαχείρισης των δικτύων και των αντλιοστασίων, όπως επίσης, της ανάκτησης και της διαχείρισης των οφειλών και της αντιμετώπισης της χαμηλής, έως τώρα, εισπραξιμότητας. Στη συνέχεια εισηγήθηκε την δημιουργία ενός λογισμικού προγράμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις χειρόγραφες εγγραφές που γίνονται σήμερα από τους Οργανισμούς σε μία εφαρμογή, όπως: λογιστικές εγγραφές, δυνατότητα σύνταξης προϋπολογισμών και ισολογισμών κ.α., εκτύπωση αποδείξεων, εντάλματα πληρωμών, γραμμάτια είσπραξης, εξαγωγή στατιστικών δεδομένων κ.τ.λ., καταγραφή αποφάσεων Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων (ως ηλεκτρονικό βιβλίο πρακτικών). Μέσω αυτού η υπηρεσία θα μπορεί να παρακολουθεί on line και να δίνει τις σχετικές εγκρίσεις, ενώ θα έχει την δυνατότητα ελέγχου και πραγματικής εποπτείας των Τ.Ο.Ε.Β. με τον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με υπάρχοντα προβλήματα και παθογένειες στην λειτουργία των Τ.Ο.Ε.Β. και μπήκαν οι βάσεις για την ισχυρή και παραγωγική συνεργασία τοπικών - υπηρεσιακών φορέων προκειμένου να δρομολογηθεί και να διασφαλιστεί η ανάπτυξη με βιώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, αλλά  και να επιτευχθεί ο οικονομικός εξορθολογισμός του συνολικού Δημόσιου Αρδευτικού Συστήματος της Περιφέρειας, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Νίκος Γυφτάκης, η Προϊσταμένη Τμ. Πολιτικής Γης και Εγγείων Βελτιώσεων Π.Ε. Αχαΐας Μαρία Φασόη, η Προϊσταμένη Τμ. Ποιοτικού, Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου και Φυτοπροστασίας Π.Ε. Αχαΐας Μάρθα Λιαρομμάτη, η Ελένη Αναδιώτη και ο Κων/νος Βήτας, υπεύθυνος T.O.E.B. – Γ.Ο.Ε.Β. της Π.Δ.Ε..Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video