ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Συνάντηση Πολιτισμός 2030

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη Συνάντηση Πολιτισμός 2030

Την πολιτική και στρατηγική της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ανάδειξη και αξιοποίηση της Πολιτιστικής και Δημιουργικής βιομηχανίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και να αναλύσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 στην Ελευσίνα, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της «Συνάντησης Πολιτισμός 2030», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Ελευσίνα 2023.

Στην θεματική ενότητα με τίτλο «Πολιτιστική Πολιτική και Ελληνική Περιφέρεια. Η περίπτωση της Δυτικής Ελλάδας», συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Πολιτισμού και της Δημιουργίας στην Ελληνική περιφέρεια, ο ρόλος που έχουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του χώρου στη διαδικασία διαμόρφωσης της πολιτικής, ενώ παρουσιάστηκε εκτενώς το Στρατηγικό Έργο Creative@Hubs (InterregGreece-Italy) στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι επικεφαλής.

Τη συζήτηση συντόνισαν οι πολιτιστικοί διαχειριστές Γιώργος Σαρλης και Ανδρέας Τσιλίρας από το MOSAIC // Πολιτισμός και Δημιουργικότητα και εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζαΐμη συμμετείχαν οι Παναγιώτης Λυμπερέας, Project manager του έργου Creative@Hubs και ο Γιώργος Ρόμπολας, προϊστάμενος τμήματος υποστήριξης επιχειρηματικότητας στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video