ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕΑΔΕ: Παρουσίαση δράσεων της Π.Δ.Ε. & συζήτηση προβλημάτων της τοπικής κοινότητας Βραχνεΐκων

ΣΕΑΔΕ: Παρουσίαση δράσεων της Π.Δ.Ε. & συζήτηση προβλημάτων της τοπικής κοινότητας Βραχνεΐκων

Με συμμετοχή από προέδρους τοπικών κοινοτήτων, φορείς και κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του  Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της ΠΔΕ, Φωκίωνα Ζαΐμη στο πλαίσιο των αποκεντρωμένων συναντήσεων που ήδη πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις της ΠΔΕ.

Σημαντική ήταν η διαδικτυακή παρέμβαση του Θεόδωρου Τόλια, εκ μέρους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, ο οποίος τόνισε ότι η Πάτρα είναι σημείο αναφοράς για την εταιρεία και σύντομα θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης έργα που θα βελτιώσουν τη μετακίνηση και την ποιότητα ζωής κάθε δημοτικής ενότητας. «Άμεσα θα γίνουν βελτιωτικά έργα αναφορικά με τη γραμμή του προαστιακού ενώ εξετάζουμε θετικά κάθε πρόταση που αφορά τη σιδηροδρομική γραμμή ΡΙΟ-ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ. Το λιμάνι της Πάτρας έχει τις δυνατότητες να λειτουργήσει ως ισχυρός κόμβος συνδυασμένων μεταφορών του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών και να εισέλθει δυναμικά σε τροχιά ανάπτυξης και από την πλευρά μας θα ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο κ. Τόλιας.

Παρέμβαση έκανε και ο Γιώργος Τελώνης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ενέργειές τουως συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης της ΠΔΕ και ειδικά για το Τραίνο ενώ παρουσίασε πρόσφατα ενθαρρυντικά στατιστικά στοιχεία για την αύξηση των μετακινήσεων φορτηγών από το Λιμάνι της Πάτρας που δείχνει μια σημαντική δυναμική που αναπτύσσεται σταθερά.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης αφού παρουσίασε τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στη συνέχεια συνομίλησε για αρκετή ώρα με όλους όσοι έδωσαν το παρόν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταγράφοντας τα προβλήματα της περιοχής.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη μακρά και επιτυχημένη συνεδρίαση του ΣΕΑΔΕ στη δημοτική ενότητα Βραχνεΐκων. Υπήρξε αμφίπλευρη,  χρήσιμη ενημέρωση για σημαντικά θέματα όπως Επιχειρηματικότητα, Τραίνο, Διάβρωση ακτών, Υποδομές, και Φυσικό Αέριο. Με διάλογο, προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα σε πολλά ζητήματα που “λιμνάζουν” εδώ και πολλές δεκαετίες αλλά και να ξεδιαλύνουμε λανθασμένες εντυπώσεις που πιθανά υφίστανται για τα σημαντικά έργα που υλοποιεί η ΠΔΕ», ανέφερε ο κ. Ζαΐμης.

Τέλος, ο Manager του έργου Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας, Χαράλαμπος Δάνολος, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τοαντικείμενο και την αποστολή του και πως οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 με συντονιστή τονΔημήτρη Μπαρμπούνη.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video