ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο Αιγίου, ο Ν. Φαρμάκης

Στην Ι.Μ. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου στο Βερίνο Αιγίου, ο Ν. Φαρμάκης

Την Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου Αιγίου, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου έγινε δεκτός από την μοναστική κοινότητα.

Η επίσκεψή του συνδυάστηκε με τη φάση ολοκλήρωσης του έργου «Αποκατάσταση δρόμου πρόσβασης προς Ι.Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια δρομολόγησε τις διαδικασίες, συμβασιοποίησε το έργο και ολοκληρώνει παρεμβάσεις που βελτιώνουν σημαντικά τον δρόμο και τον καθιστούν περισσότερο ασφαλείς τις μετακινήσεις.

Ο νέος, ασφαλτοστρωμένος δρόμος ικανοποιεί τις ανάγκες χρηστών και επισκεπτών της Ιεράς Μονής, ενώ η βελτίωση της πρόσβασης εκτιμάται ότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση της Μονής, η οποίας βρίσκεται χτισμένη στο ομώνυμο βουνό «Αγιάννης», σε υψόμετρο 900 μέτρων.

«Η διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ιδιαίτερα των θρησκευτικών προσκυνημάτων αποτελεί για την Περιφέρειά μας αποτελεί μια σταθερή επιλογή.Τα θρησκευτικά μας μνημεία αποτελούν ζωντανά κύτταρα όχι μόνο της πολιτιστικής μας  κληρονομιάς, αλλά και της ορθόδοξης πίστης , ενώ συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Περιφέρειας ενισχύοντας το ρεύμα θρησκευτικού τουρισμού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάνος Σακελλαρόπουλος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας, Παναγιώτης Φλωράτος.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video