ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δήλωση δημάρχου Πέλλας για την έλευση του φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά

Ένα ακόμη βήμα μπροστά προχωρά ο Δήμος Πέλλας. Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά. Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την ανάδοχη εταιρία ενημερώθηκα ότι οι εργασίες ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023. Η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου είναι ένα έργο πνοής που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, θα αναβαθμίσει οικολογικά την καθημερινότητά μας και θα αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις. Αφού επιλύσαμε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά εδώ και 2,5 χρόνια, αφού χαλυβδώσαμε την υπομονή μας μπροστά στις -όχι μόνο γραφειοκρατικές- καθυστερήσεις και στα εμπόδια, αφού χρειάστηκε να κάνουμε πολλές φορές τη δουλειά άλλων, αφού βάλαμε τις φωνές και εναντιωθήκαμε σθεναρά στο ενδεχόμενο το έργο να υλοποιηθεί από ιδιώτες, τελικά τα καταφέραμε. Το θέλαμε, το παλέψαμε, το αποκτούμε γιατί όπως έχω πει πολλές φορές χαμένα έργα είναι τα έργα που δεν διεκδικούνται. Οι δημόσιες τοποθετήσεις «δεν θα γίνει ποτέ», «θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε αέριο» και όλα αυτά που ακούγαμε εδώ και χρόνια έπεσαν γι΄ακόμη μια φορά στο κενό. Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι το έργο να υλοποιηθεί με ασφάλεια, στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη όχληση για τους κατοίκους της πόλης. 
 Γρηγόριος Στάμκος Δήμαρχος Πέλλας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video