ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η & Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Εορτασμού Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Σκύδρας

Διακόσια ένα χρόνια από την Επανάσταση του 1821, οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι αφορμή να θυμηθούμε αυτό το καθοριστικό ιστορικό γεγονός, τους αγώνες και τις θυσίες του λαού μας. Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου είναι αφορμή αναστοχασμού για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της χώρας μας. Λόγω της πανδημίας covid 19 και εφέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής: 
Την Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022 
 • Ώρα 08:30΄: Έπαρση της σημαίας στον ιστό του Δημαρχείου Σκύδρας.
 • Ώρα 09.50΄: Πέρας προσέλευσης επισήμων στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας 
• Ώρα 10:15΄: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Σκύδρα και στον Ιερό Ναό Ύψωσης Τιμίου Σταυρού στην Κοινότητα Καλής. 
• Ώρα 10:30΄: Τον πανηγυρικό της ημέρας στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Σκύδρας θα εκφωνήσει ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Σκύδρας κ. Χαραλαμπίδης Μιχαήλ 
• Ώρα 11:00΄: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων της Σκύδρας από: 1. Δήμαρχο Σκύδρας 2. Εκπρόσωπο της Π.Κ.Μ. Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας 3. Διοικητή της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού 4. Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας 5. Εκπρόσωπο του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας 6. Ένωση Αποστράτων Νομού Πέλλας 7. Εκπροσώπους του Γενικού Λυκείου 8. Εκπροσώπους του Γυμνασίου Σκύδρας 9. Εκπροσώπους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας 10. Εκπροσώπους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας
 • Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων της Κοινότητας Καλής έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδος, μετά το τέλος της δοξολογίας από: 1. Αντιδήμαρχο αρμόδια για την Δημοτική Ενότητα Μενηίδος 2. Πρόεδρο της Κοινότητας Καλής. 3. Εκπρόσωποι του Γενικού Λυκείου, του Γυμνασίου και του Δημ. Σχολείου Καλής 
• Στην Κοινότητα Καλής η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας θα γίνει από τον εκπαιδευτικό και Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Καλής κ. Φώτη Βασιλείου. 
• Ώρα 11:30΄: Στην Κοινότητα Καλής θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση. 
• Στις λοιπές Τοπικές Κοινότητες θα γίνουν επίσης ομιλίες για την επέτειο, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις. 
• Ώρα 12:00΄: Στη Σκύδρα θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της μαθητικής μας νεολαίας και αντιπροσωπειών των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας. 
• Τελετάρχης για τη Σκύδρα ορίζεται ο Δ/ντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Καραπαναγιώτης Ιγνάτιος και για την κοινότητα Καλής, ο υπάλληλος του Δήμου κ. Γαληνίκης Δημήτριος. 
 Η Δήμαρχος Ιγνατιάδου Αικατερίνη


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video