ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε εξέλιξη οι εργασίες του Διοικητηρίου της ΠΔΕ στο Μεσολόγγι - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη με τον ανάδοχο του έργου

Σε εξέλιξη οι εργασίες του Διοικητηρίου της ΠΔΕ στο Μεσολόγγι - Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομμάτη με τον ανάδοχο του έργου

Στην επισκευή και αναβάθμιση του κτιρίου, που στεγάζεται το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι, στοχεύουν οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης συναντήθηκε με τον ανάδοχο του έργου και συζήτησαν τόσο για την πορεία των εργασιών του Διοικητηρίου της ΠΔΕ, όσο και για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης τους.

Οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι προϋπολογισμού 330.000 ευρώ και αποτελούν την πρώτη φάση του έργου, καθώς εστιάζουν σε επείγοντα ζητήματα που αφορούν κυρίως στην κεραμοσκεπή του κτιρίου και τις εξωτερικές επιφάνειες που φέρουν εμφανή σημεία φθοράς (π.χ. αποκατάσταση των τοιχωμάτων και βάψιμο). Παράλληλα θα γίνει ανακατασκευή του εξωτερικού συστήματος απορροής βρόχινου ύδατος.

«Υλοποιούμε ένα ακόμα έργο στο Μεσολόγγι. Ένα έργο απαραίτητο καθώς το σπίτι  μας, το διοικητήριο της Περιφέρειας στην Πρωτεύουσα του Νομού απαιτεί φροντίδα για να είναι σύγχρονο, λειτουργικό και προσανατολισμένο στην βέλτιστη εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βελτίωση της εικόνας του διοικητηρίου αποτελούσε έναν από τους στόχους που είχε θέσει προσωπικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και αθόρυβα, με πρόγραμμα και μεθοδική εργασία από όλους μας, αυτό υλοποιείται», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video