ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ν. Φαρμάκης: «Το ιστορικό ρεκόρ πληρωμών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας αποτυπώνει την εικόνα προόδου του τόπου μας»

Ν. Φαρμάκης: «Το ιστορικό ρεκόρ πληρωμών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας αποτυπώνει την εικόνα προόδου του τόπου μας»

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προς το Διευθυντή, Χρήστο Τζομάκα, καθώς και προς το σύνολο των στελεχών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΔΕ, με την ευκαιρία κοπής της πίτας του Ταμείου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023.

Όπως τόνισε ο κ. Φαρμάκης, ο επαγγελματισμός και ο υψηλότατος βαθμός αίσθησης καθήκοντος των στελεχών του Ταμείου συνέδραμε καταλυτικά τις προσπάθειες της Περιφέρειας για ταχεία αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται σε έργα και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και για τον λόγο αυτό, σύμφωναμε τον απολογισμό του Ταμείου για το έτος 2022 (εκκρεμούν οι επαληθεύσεις των τραπεζικών λογαριασμών) οι πληρωμές του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων που εκτέλεσε το ΠΤΑ/ΠΔΕ ως υπόλογος διαχειριστής, ανήλθαν σε 106.526.782,29 ευρώ, ποσό που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, οι πληρωμές αυξήθηκαν κατά 132% σε σχέση με το 2019 (45.868.354 ευρώ), παρουσιάζοντας διαρκής και σημαντική βελτίωση κάθε χρόνο.

«Με πολλή δουλειά καταφέραμε, όχι μόνο να πολλαπλασιάσουμε τα διαθέσιμα χρήματα για τον τόπο μας, αλλά και να αυξήσουμε κατακόρυφα τους ρυθμούς υλοποίησης, ώστε με τη συνδρομή του ΠΤΑ να φτάσουμε σε αυτό το ιστορικό ρεκόρ. Ένα ρεκόρ που αποτυπώνει την εικόνα προόδου της Δυτικής Ελλάδας και που παραμένει μέχρι να… καταρριφθεί. Γιατί, επιθυμία μας είναι να καταρριφθεί σύντομα. Να καταρρίπτεται κάθε χρόνο. Μέχρι η Δυτική Ελλάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως αυτή η αύξηση των διαθέσιμων πόρων όπως και η έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων, είναι το «κλειδί» για μία συνολική ανάπτυξη που έχει αρχίσει να φαίνεται, παρά τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις.

«Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους είναι λίγο, αλλά είναι ευθύ και από καρδιάς» πρόσθεσε ο κ. Φαρμάκης, ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία και δύναμη στα στελέχη του Ταμείου.

 

*** Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζεται το συνολικό ύψος πληρωμών του Π.Δ.Ε. από το ΠΤΑ/ΠΔΕ ανά έτος για την περίοδο 2004-2022 (σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία):Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video