ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεχωριστής σημασίας εκδήλωση για την ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Αριδαία

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο 
 Μια εξαιρετικής σημασίας εκδήλωση με σημαντικούς ομιλητές, διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας και η Οργάνωση Μελών Αλμωπίας την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τις 17.30 το απόγευμα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας. Την ώρα που κάθε εβδομάδα ξεσπά κι ένα σκάνδαλο στους κόλπους της κυβέρνησης, που το θέμα των υποκλοπών δημιουργεί τριγμούς στην δημοκρατία και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της χώρας παραμένουν στην πρώτη γραμμή, η ΝΕ ΠΕΛΛΑΣ και η ΟΜ Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζουν αξιόλογους ομιλητές σε μια υψηλού κύρους εκδήλωση με θέμα την Άμυνα και την Δημοκρατία στην Ελλάδα. 
 ΟΜΙΛΗΤΕΣ: 
 • Ο Ναύαρχος ε.α. του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τ. Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης με θέμα «Ποια εθνική πολιτική εν μέσω πολέμου στην Ευρώπη». 
 • Ο Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου επίσης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ με θέμα «Πόλεμος στην Ουκρανία – Επιπτώσεις στα Βαλκάνια». 
• Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης με θέμα «Ελλάδα και Τουρκικός Αναθεωρητισμός». 
 • Η βουλευτής Πέλλας και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη με θέμα «Η ηθικο-πολιτική νομιμότητα της Άμυνας» 
• Ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βαγγέλης Καλπαδάκης με θέμα «Ελλάδα 2023. Η ανάγκη για ενεργειακή πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική στην εποχή των πολυκρίσεων» 

 Την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση και την συζήτηση που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος, στρατιωτικός συντάκτης της Real News και επικεφαλής του Militaire.gr 
 Από το γραφείο τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video