ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη ενάντια στη διάλυση τμημάτων και κλινικών του νοσοκομείου Γιαννιτσών

Το Υπουργείο Υγείας, η κυβέρνηση αυτή, όπως και οι προηγούμενες, αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε μέτρα που θα μπορούσαν να θωρακίσουν α νοσοκομεία, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Που θα εξασφάλιζαν στο λαό, που τον έχει τσακίσει η ακρίβεια και η φτώχεια, τουλάχιστον αυτό το στοιχειώδες: Την προστασία της Ζωής και της Υγείας του. Η κυβέρνηση αρνείται με απαράμιλλη αποφασιστικότητα να εφαρμόσει τις τελεσίδικες και αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου για αποκατάσταση του ιατρικού μισθολογίου στα επίπεδα πριν από τις περικοπές και ταυτόχρονα αρνείται τις μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών και τη μονιμοποίηση των επικουρικών & συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες & διαρκείς ανάγκες. Αντ' αυτών, έφερε στη βουλή μια σειρά νόμων, με τελευταίο τον κατάπτυστο Νόμο 4999/2022 με τον οποίο εισάγει τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία και την παραπέρα λειτουργία των νοσοκομείων στα πρότυπα των ιδιωτικών επιχειρήσεων υγείας. Ήδη έχουν καταρρεύσει η παθολογικά κλινική και το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Γιαννιτσών και το ντόμινο της διαλυτικής αυτής πολιτικής στην Υγεία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δεν χωρά πλέον καμία αυταπάτη. Δεν χωρά εφησυχασμός. Λένε ψέματα ότι όλα σύντομα θα ομαλοποιηθούν. Διακηρυγμένος στόχος τους ήταν και παραμένει η συγχώνευση κλινικών, τμημάτων, νοσοκομείων και η παραπέρα ιδιωτικοποίηση αυτού που απέμεινε από το δημόσιο σύστημα υγείας. Αφήνουν τον λαό της περιοχής στο έλεος της μοίρας του και στα νύχια των μεγάλων επιχειρήσεων στο χώρο της υγείας. Τα σωματεία, οι σύλλογοι, οι φορείς μπορούν και πρέπει, σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο, να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους. Να εμπνεύσουν, να συσπειρώσουν, να γίνουν μια γροθιά μαζί μας. Οι φορείς που συμμετείχαμε στην τελευταία μαζική, μαχητική κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου Γιαννιτσών την Παρασκευή 13/1, εξέφρασαν την ανάγκη αποφασιστικής κλιμάκωσης του αγώνα μας. Καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων, των φορέων και των συλλόγων της περιοχής σε επείγουσα σύσκεψη την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γιαννιτσών, για να ενημερώσουμε για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται και να αποφασίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα και την απάντηση μας.
 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video