ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χ. Μπονάνος υποδέχτηκε τον Κ. Σπάθαρη και του παρέδωσε τιμητική πλακέτα

Ο Χ. Μπονάνος υποδέχτηκε τον Κ. Σπάθαρη και του παρέδωσε τιμητική πλακέτα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, υποδέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στο γραφείο του, τον Κωνσταντίνο Σπάθαρη, τον οποίο και συνεχάρη για την άμεση και καταλυτική του παρέμβαση, χάρη στην οποία σώθηκε η ζωή ενός άλλου πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σπάθαρης, σε περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Πάτρα, προσέφερε άμεσα πρώτες βοήθειες σε έναν πολίτη που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, και έμεινε δίπλα του εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ μέχρι να έρθουν οι ειδικοί διασώστες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μπονάνος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Σπάθαρη, σημειώνοντας τα εξής: «Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα έναν άξιο πολίτη, έναν άνθρωπο που αγωνίζεται για το μεροκάματο και δίδαξε σε όλους μας τι σημαίνει ανθρωπιά. Μας κάνει όλους περήφανους και δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε για να φτιάξουμε μια κοινωνία συνεκτική. Στον Κωνσταντίνο αξίζει ο δημόσιος έπαινος γιατί έκανε το ανθρώπινο καθήκον του, έμεινε δίπλα σε έναν συνάνθρωπό μας, έδωσε τις πρώτες βοήθειες και έσωσε μία ζωή. Θα συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να μην προσπερνάνε ανάλογα περιστατικά και να δείχνουν στην πράξη την κοινωνική τους αλληλεγγύη».Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video