ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ – ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ

Συνάντηση είχε (18-1-2023) στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, είχανε να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πέλλας καθώς επίσης και οι μεταρρυθμίσεις που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα ο κ. Θεοδωρίδης επεσήμανε στον αναπληρωτή Υπουργό το θέμα της κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και τις άσχημες συνθήκες όπου κάνουν μάθημα τα παιδιά. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ενταχθεί προς έγκριση στην επιτροπή του Ταμείου Ανάκαμψης η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ συζήτησε και τα θέματα των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά για την συνάντηση του με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα: «Ευχαριστώ θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Είναι πάντοτε θετικός για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος για την εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ στο δύσκολο έργο που καλούνται να υλοποιήσουν. Εμείς από τη μεριά μας, ως Συνδυασμός, εργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα (τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό) ώστε να καταρτίσουμε ένα πρόγραμμα έργων ρεαλιστικό, μετρήσιμο και πάνω απ’ όλα με εξασφαλισμένους πόρους για να μην επιβαρυνθούν οι δημότες μας ούτε ένα ευρώ».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video