ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής για δικαιούχους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αχαΐας

Υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής για δικαιούχους ΤΕΒΑ στην ΠΕ Αχαΐας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου με τον εκπρόσωπο του δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Αθανάσιο Γαβριλόπουλο και τους δικηγόρους – μέλη των δικηγορικών συλλόγων Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Νομικές Συμβουλές -ΤΕΒΑ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας δήλωσε σχετικά: «Ξέρουμε ότι οι ανάγκες των πιο οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών είναι πολλές και δυστυχώς αυξήθηκαν με την πανδημία. Γι’ αυτό και προσπαθούμε πέρα από την διανομή τροφίμων και ειδών βασικής συνδρομής να είμαστε κοντά και με άλλες δωρεάν δράσεις όπως αθλητισμό, ψυχολογική βοήθεια, κατάρτιση για απασχολησιμότητα , δράσεις για παιδιά κ.α.   Με την δράση μας «Νομικές Συμβουλές» της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ Π.Ε Αχαΐας θα υπάρχουν δωρεάν εξατομικευμένα ραντεβού για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ με δικηγόρους της Αχαΐας για επίλυση θεμάτων εξωδικαστικά, όπως χειρισμό εγγράφων, συμβουλές για δανειακές υποχρεώσεις, διαχείριση χρεών, νομική καθοδήγηση για φορολογικά ζητήματα, καθοδήγηση για προνοιακά ζητήματα για βελτίωση της  πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας, καθοδήγηση για εργασιακά θέματα και ζητήματα Ασφαλιστικού Δικαίου. Ευχαριστώ θερμά τους Δικηγορικούς Συλλόγους Πατρών, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στην έναρξη μιας συνεργασίας που ευελπιστούμε και σχεδιάζουμε να συνεχιστεί».

Οι υπηρεσίες νομικής συμβουλευτικής αφορούν την παροχή εξειδικευμένων νομικών συμβουλών σε ωφελούμενους μέσω ατομικής συμβουλευτικής και  θα δίδονται δια ζώσης και τηλεφωνικά από δικηγόρους στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους κατά τόπους Δικηγορικούς Συλλόγους Πατρέων, Αιγιάλειας και Καλαβρύτων. Το κόστος υλοποίησης του Προγράμματος «Νομικές Συμβουλές» θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω της ΚΣ της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ/FEAD 2015–2016 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5000168).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pdeteba.gr.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video