ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου στο Europedirect της Δυτικής Ελλάδας

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης του Γυμνασίου στο Europedirect της Δυτικής Ελλάδας

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υποδέχτηκε τους μαθητές της 3ης Γυμνασίου του 16ου Γυμνασίου Πατρών την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.  Ο σκοπός της επίσκεψης  ήταν η ενημέρωση των μαθητών για τα προγράμματα κινητικότητας (μαθητείας, πρακτικής άσκησης, εποπτευομένης εργασίας κ.α. )που προσφέρει η Ε.Ε. καθώς και για τις κύριες πρωτοβουλίες της Ε.Ε..

Με τους μαθητές συνομίλησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκίων Ζαΐμης καθώς και τα στελέχη του Europe Direct, Μαρία Βουτσινά & ΧριστίναΑναστοπούλου, οι οποίοι ενημέρωσαν τους μαθητές για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις δυνατότητες που δίνονται στους νέους για σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση.

Ακόμη οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την εμπειρία των ταξιδιών τους στην Ευρώπη από τους πρεσβευτές της περιοχή μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Discover EU,  Βιολέττα Παπαδημητρίου και ο Βασίλης Παναγόπουλος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση με τους μαθητές κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασαν απορίες για σύγχρονα προβλήματα καθώς και για την ενεργειακή κρίση, ενώ θετική εντύπωση προκάλεσαν τα σχόλια των μαθητών που φάνηκε να έχουν επίγνωση  των επίκαιρων προβλημάτων που αφορούν την Ένωση.

Τους μαθητές συνόδευε η καθηγήτριά τους κα Ελένη Κούνα. Τηρώντας τα έθιμα και σε γιορτινό κλίμα, δόθηκαν δωράκια και γλυκά στους μαθητές.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video