ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ρόλος της ποινής στη δημιουργία ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος: Τιμωρία ή Σωφρονισμός


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο η ανοικτή Ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος της ποινής στη δημιουργία ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος: Τιμωρία ή Σωφρονισμός». Η εισηγήτρια κα. Ευαγγελία Δούμα, παρουσίασε και ανέπτυξε το θέμα της "ποινής" ως μέσου τιμωρίας και ως μέσου σωφρονισμού και συνέδεσε την επιβολή της στο σχολικό περιβάλλον, αφενός με τη δημιουργία διακρίσεων και συγκρούσεων, αφετέρου με τα ηθικά πρότυπα και τις προκαταλήψεις. Αναφέρθηκε στην σημασία της ηθικής και των άγραφων νόμων στην σφυρηλάτηση της προσωπικότητας των νέων και στην ανάγκη για γνώση και τήρηση των κανόνων λειτουργίας και συμπεριφοράς των οργανωμένων δομών στην εκπαίδευση. Ο Αντιδήμαρχος κ. Φωκάς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της γνώσης των βασικών κανόνων συμπεριφοράς ώστε να αποφευχθούν πρώιμες παραβατικές συμπεριφορές, που επισύρουν κυρώσεις και συνέπειες. Η μεγάλη συμμετοχή του κοινού και η συμβολή του στο διάλογο που ακολούθησε την ουσιαστική εισήγηση της κας. Δούμα και την παρέμβαση του κ. Φωκά, κατέδειξαν πως η προσπάθεια των ανθρώπων του δήμου Πέλλας βρίσκει την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό της πόλης. Ευχαριστούμε πολύ την κα. Ευαγγελία Δούμα και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Φωκά για την εξαιρετική συνεργασία στην οργάνωση και υλοποίηση μιας ακόμη πετυχημένης ημερίδας στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης- ΣΒΑΑ, της πόλης των Γιαννιτσών. Γραφείο τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video