ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ : ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ


Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί στις 10.00 επισκεφθήκαμε το Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Έδεσσας (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων). Στο Κέντρο πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη δράση από μαθητές και μαθήτριες της ειδικότητας Κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας. Οι τάξεις που συμμετείχαν ήταν η Γ τάξη Κομμωτικής και το Τμήμα της μαθητείας Κομμωτικής. Τους μαθητές συνόδευαν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Χρύσα Νέστορα και Δέσποινα Στεφανίδου. Ήταν πραγματικά μια αξιόλογη δράση των τμημάτων Κομμωτικής, που όπως μας ανέφερε και η κα Στεφανίδου δεν έγινε λόγω των εορτών και δεν σταματάει εδώ γιατί θα υπάρξει και συνέχεια τέτοιων δράσεων.. Το ΚΗΦΗ αποτελεί έναν «τακτικό προορισμό» τους, καθώς συμβάλει στην βιωματικότητα της μάθησης, χωρίς να παρακωλύεται το σχολικό πρόγραμμα. Επιπλέον όμως οι μαθητές μέσω αυτών των δράσεων διδάσκονται την προσφορά στον συνάνθρωπο και αυτό ίσως αποτελεί σημαντικότερο δίδαγμα! Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε η κα Στεφανίδου μας ανέφερε πως η ειδικότητα της Κομμωτικής οργανώνει και άλλες δράσεις. Δύο από αυτές γίνονται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και ονομάζονται « Χάρισε Δύναμη». Να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας πως η επόμενη δράση «Χάρισε Δύναμη» πρόκειται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 8 Μαρτίου 2023. 
Ρεπορτάζ-Βίντεο Κώστας Δάμος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video