ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλου για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων στις δαπάνες μετακίνησης

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δ. Νικολακόπουλου για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων στις δαπάνες μετακίνησης

Με αφορμή την ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο Αντιπεριφερειαρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, δηλώνει:

«Έκπληξη προκαλεί το όψιμο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, για την αποκαλούμενη «ταμπακέρα» και συγκεκριμένα το  ζήτημα των μετακινήσεων των σωματείων του Στίβου για τους πανελλήνιους αγώνες. Θα περίμενε κανείς να γνωρίζουν τα μέλη του Τμήματος Αθλητισμού, ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν μπορεί να δράσει μεμονωμένα ενισχύοντας ένα μόνο άθλημα, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει συνολικά το μείζον αυτό ζήτημα που απασχολεί τα αθλητικά σωματεία και στις τρεις περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Στην κατεύθυνση αυτή έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την καταγραφή των αναγκών των ομάδων όλων των αθλημάτων που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες ή λαμβάνουν μέρος σε πανελλήνιους αγώνες. Συγκεκριμένα με επιστολή που έχει σταλεί από την 1 Δεκεμβρίου 2022 προς την περιφερειακές ενώσεις ζητούνται στοιχεία για τον αριθμό των σωματείων και τον αριθμό των μετακινήσεων, προκειμένου στη συνέχεια να διακριβωθεί σε τι βαθμό υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσής τους  για τις δαπάνες μετακίνησης.

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μάθει να λειτουργούμε, αθόρυβα και αποτελεσματικά. Μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι και συμμέτοχοι στις προσπάθειες ενδυνάμωσης του υγιούς αθλητισμού. Αυτό άλλωστε αποδεικνύουν και οι πράξεις μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι παρούσα σε μεγάλα, αλλά και μικρότερα αθλητικά γεγονότα, είναι αρωγός στα ερασιτεχνικά σωματεία και ενεργό κύτταρο στα αθλητικά δρώμενα ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας.

Το γεγονός όμως ότι λειτουργούμε αθόρυβα προφανώς παρεξηγείται. Βεβαιώνουμε όμως ότι γνωρίζουμε καλά από διαδικασίες, όπως αποδείξαμε και το 2021 με τη διάθεση ποσού ύψους 100.000 ευρώ προς τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία για την κάλυψη μέρους των εξόδων για τον περιορισμό της πανδημίας του COVID-19».Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video