ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνο για τον αντικαπνιστικό νόμο

Σύσκεψη υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Μπονάνο για τον αντικαπνιστικό νόμο

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου απασχόλησε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, υπεύθυνου για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και αρχών της περιοχής.

«Όπως αποδεικνύουν και σχετικές έρευνες, η κοινωνία είναι πιο ώριμη από κάθε φορά για την εφαρμογή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους. Με αγαστή συνεργασία και σύμπλευση θα συνεχίσουμε τους απαιτούμενους ελέγχους για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Συντονίζουμε τις ενέργειές μας για να διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε στην περιοχή μας και πριν την πανδημία, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών τηρούσε το μέτρο. Είναι ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους, αποτελώντας εξάλλου δείγμα πολιτισμού, υγείας και καλής κουλτούρας. Δεν έχουμε τιμωρητική διάθεση αλλά στέλνουμε αυστηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους παραβάτες, εφαρμόζοντας το νόμο χωρίς εξαιρέσεις. Στόχος μας είναι η διαμόρφωση ενός υγιούς περιβάλλοντος για τους πολίτες της Περιφέρειάς μας» ανέφερε ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Αναστάσιος Γιατράς και ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Ματθαιόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ΠΔΕ Χρήστος Παπασημακόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης ΠΔΕ, Κωνσταντίνος Κόλλαρης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Αχαΐας, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ Σοφία Συμεωνίδου και ο Προϊστάμενος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Περιφερειακής Υπηρεσίας Πάτρας, Βασίλης Ηλιόπουλος.



Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video