ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη της Μ. Σαλμά με εκπροσώπους φορέων για τη λειτουργία της αγοράς

Σύσκεψη της Μ. Σαλμά με εκπροσώπους φορέων για τη λειτουργία της αγοράς

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο σύσκεψη μεταξύ Υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, που είχε ως αντικείμενο συζήτησης τον συντονισμό δράσεων  για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς εν όψει της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Όπως επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της σύσκεψης, διαπιστώνεται κάθε διάθεση συνεργασίας σε θέματα αρμοδιότητας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, την επάρκεια της αγοράς αλλά και την διαφύλαξη της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Σε δήλωσή της, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά ανέφερε: «Η Περιφέρεια, οι επαγγελματικοί  και οι παραγωγικοί φορείς συνεργαζόμαστε διαρκώς και επιδιώκουμε τα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των καταναλωτών. Για τις ημέρες των Εορτών, στόχος μας παραμένει τόσο η καλή και ομαλή λειτουργία της αγοράς, όσο και η προστασία των καταναλωτών».

Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Κ. Κόλλαρης, οι Διευθύντριες Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Α. Σταμούλη και Ανάπτυξης ΠΕ Αιτωλ/νίας Ε. Καραθανάση, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου Ν. Πανταζόπουλος, οι Πρόεδροι Κρεοπωλών Αγρινίου Β. Παπαθανάσης, Συλλόγου Εστίασης – Αναψυχής Κ. Ναστούλης, Βενζινοπωλών Δ. Κακούρης και ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Α. Καλαϊτζόπουλος.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video