ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση MDF EXPO 2022 της Αθήνας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων του τόπου μας, συμμετείχε στην έκθεση MDF EXPO 2022 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Η έκθεση απευθύνονταν στους επαγγελματίες του κλάδου του κρέατος και των προϊόντων του (“MEAT & GRILL DAYS”), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (“DAIRY EXPO”), των κατεψυγμένων προϊόντων (“FROZEN FOOD”) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (“FOOD LOGISTICS”). Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη όλων των επαγγελματικών φορέων του κρέατος, του γάλακτος και της αγροδιατροφής, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το εκθεσιακό γεγονός έκλεισε με επιτυχία και κατάφερε να αποτελέσει σημείο επανασύνδεσης της αγοράς ύστερα από 4 χρόνια απουσίας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την επιστροφή της αγοράς σε μια νέα μορφή κανονικότητας. Είναι η δεύτερη φορά, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή το 2018, που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στις εκθέσεις αυτές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παραγωγούς των κλάδων του κρέατος, των τυροκομικών των κατεψυγμένων και συνοδευτικών προϊόντων τους να πετύχουν σημαντικές γνωριμίες και εμπορικές συμφωνίες. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φέτος συμμετείχε με ένα περίπτερο ειδικά διαμορφωμένου χώρου, μοντέρνας κατασκευής και ιδιαίτερης αισθητικής με πολλές επιχειρήσεις του κλάδου του κρέατος και των συνοδευτικών του προϊόντων. Οι εταιρείες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις, να ανανεώσουν τις ήδη υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες τους, αλλά και να συνάψουν καινούριες με νέους πελάτες. Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, σεμινάρια, ημερίδες, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.ά., οι οποίες έδωσαν προστιθέμενη αξία στο εκθεσιακό γεγονός και στους επισκέπτες. Όπως τόνισε ο Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας Σωτήρης Μπάτος «είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει δυναμικό παρόν σε ένα κλαδικό εκθεσιακό γεγονός στον τομέα του κρέατος και των συνοδευτικών του. Η συμμετοχή μας στην έκθεση ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο καθώς επιτεύχθηκε ο σκοπός μας που είναι να προωθήσουμε ένα από τα πιο ισχυρά εξαγωγικά μας προϊόντα, όπως είναι το κρέας».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video