ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκέντρωση στοιχείων τοπικών επιχειρήσεων για την προβολή τους

Ο Δήμος Έδεσσας αναμορφώνει τον διαδικτυακό του τόπο σε ένα πολυλειτουργικό portal και ταυτόχρονα δημιουργεί εφαρμογές (applications) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Μέσω των νέων τεχνολογιών, εκτός των άλλων, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια για προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και οργάνωση της πληροφορίας σε κατηγορίες επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ν. Πέλλας, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας και το Σωματείο Καφεζυθεστιατόρων Έδεσσας, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος και ζητήθηκε η συνεργασία των φορέων. Φυσικά, τόσο η εγγραφή όσο και η διατήρηση των στοιχείων των επιχειρήσεων σε όλα τα μέσα προβολής του Δήμου Έδεσσας θα είναι εντελώς δωρεάν. Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να προβληθούν στο portal και τις εφαρμογές του Δήμου Έδεσσας. Η διαδικασία εγγραφής - δήλωσης των στοιχείων είναι πολύ απλή, αρκεί να υπάρχει η γνώση των στοιχείων της επιχείρησης και τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Η δήλωση των στοιχείων γίνεται στη διεύθυνση: http://www.dimosedessas.gov.gr/el/business_form_for_site 
Εναλλακτικά, σε περίπτωση που οι επιχειρήσεις χρειαστούν βοήθεια για να συμπληρώσουν την φόρμα μπορούν να απευθυνθούν στα συνδικαλιστικά τους όργανα.
 Γραφείο Τύπου Δήμου Έδεσσας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video