ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φωκίων Ζαΐμης: Δημιουργία Παρατηρητηρίου για τη δημιουργική βιομηχανία

Φωκίων Ζαΐμης: Δημιουργία Παρατηρητηρίου για τη δημιουργική βιομηχανία

Την πρόθεση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να δημιουργηθεί στην Πάτρα παρατηρητήριο για την δημιουργική βιομηχανία στην Μεσόγειο ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση του MOSAIC // Πολιτισμός και Δημιουργικότητα για τις Επιχειρηματικές Δεξιότητες στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη του διετούς ευρωπαϊκού έργου “CreatEU – CreativeEntrepreneursUpskilling” που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ERASMUS+. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε η μεγάλη έρευνα που συντόνισε το MOSAIC σε 27 ευρωπαϊκές χώρες, σχετικά με την επιχειρηματικότητα στον κλάδο και η δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου για όσους επαγγελματίες θέλουν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις τους.

«Είναι σημαντική αυτή η βιομηχανία. Μέσα από στοχευμένες πολιτικές και δράσεις μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πολιτιστικών δυνατοτήτων και να στηρίξουμε και μια σειρά επαγγελμάτων. Για την  Πάτρα και για τη Δυτική Ελλάδα οι προοπτικές είναι μεγάλες. Υπάρχει ένας υψηλός αριθμός ανθρώπων που ασχολούνται με επιτυχία στο δημιουργικό κλάδο», τόνισε ο κ. Ζαΐμης συμπληρώνοντας ότι  είναι ένας κλάδος που ενώνει πολλά κράτη και γι’ αυτό οι δυνατότητες συνεργασιών είναι αρκετές και εκτός συνόρων.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video