ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεά Απινιδωτή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Παναχαϊκή

Δωρεά Απινιδωτή από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Παναχαϊκή

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022  και πριν την αναμέτρηση της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος βράβευσε την δόξα της Παναχαϊκής από την χρυσή ενδεκάδα που πρόσφερε ανεπανάληπτες στιγμές στο φίλαθλο κοινό , τον Κυριάκο Ανδρούτσο. Κατά τη βράβευση ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες της Παναχαϊκής που φοράνε την φανέλα της ιστορικής ομάδας να δείξουν το ίδιο ήθος και εργατικότητα ώστε να επαναλάβουν θριάμβους στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου, όμοιες με εκείνες που είχαν καταφέρει ο Βασίλης Στραβοπόδης- που επίσης βραβεύτηκε στην ίδια εκδήλωση – με τον Κυριάκο Ανδρούτσο.

Πριν τη βράβευση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσέφερε στην Παναχαϊκή έναν αυτόματο φορητό απινιδωτή εξωτερικής χρήσης.

«Αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας που κάνει η Περιφερειακή μας Αρχή ώστε  να καταστήσουμε την άθληση στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο ασφαλή για να μην έχουμε απρόοπτα και άδικα συμβάντα. Κορυφαία επιλογή της Περιφερειακής μας Αρχής είναι να φτιάξουμε μια περιφερειακή ενότητα ασφαλή, που να αποφεύγονται τα ατυχήματα σε χώρους μαζικούς και κυρίως αθλητικούς , όπου αρκετοί αθλητές δοκιμάζουν τις αντοχές τους» σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video