ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νικολακόπουλου στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δ. Νικολακόπουλου στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου

Tα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρησης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος,  την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το φορέα και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Θεόδωρο Κανελλόπουλο, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, αλλά και για τη  διοργάνωση  Grass Volley (βόλεϊ στο γρασίδι), που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου ΑΤΛΑΣ στην Λευκά Πατρών.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση πρόκειται για μια αθλητική εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν 200 παιδιά περίπου από τα τμήματα υποδομών Σωματείων της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή, με στόχο, να γνωρίσουν το άθλημα της Πετοσφαίρισης μέσα και από ενναλακτικές μεθόδους εκγύμνασης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η δυνατότητα σε όλο και περισσότερα παιδιά και νέους ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα και να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα της Πετοσφαίρισης. Αναγνώρισε δε, τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Ένωσης και δήλωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στέκεται πάντα αρωγός  σε κάθε  προσπάθεια ανάδειξης  του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή που αυτό γεννήθηκε.

Από την πλευρά του ο  πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π., ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος  αλλά και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για τη στήριξη που παρέχουν τόσο στις δράσεις της Ένωσης,  όσο και των Αθλητικών Σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΣΠΕΠ. «Σκοπός μας είναι η παρότρυνση για ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές, τόσο του Δήμου Πατρεών καθώς και σε άλλους Δήμους της Πελοποννήσου. Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε το άθλημά μας εκτός από το παρκέ και τους αγωνιστικούς χώρους" δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video