ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ο ρόλος της ποινής στη δημιουργία ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος: Τιμωρία ή Σωφρονισμός»

Ο Δήμος Πέλλας στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που εντάσσονται στην «Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης – ΣΒΑΑ», ξεκίνησε από τον Ιούνιο του 2022 και συνεχίζει τις Δράσεις Ενημέρωσης που αποσκοπούν στην κατανόηση και στην αντιμετώπιση φαινομένων σχολικής βίας και ρατσισμού, με έμφαση την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη. Την επόμενη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 διοργανώνει ανοικτή Ημερίδα με θέμα: «Ο ρόλος της ποινής στη δημιουργία ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος: Τιμωρία ή Σωφρονισμός» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά. Η παρουσίαση και η ανάπτυξη του θέματος αναφέρεται στην έννοια της "ποινής" ως μέσου τιμωρίας ή και ως μέσου σωφρονισμού και η επιβολή της θα συνδεθεί αφενός με τη δημιουργία διακρίσεων και συγκρούσεων, αφετέρου με τα ηθικά πρότυπα και τις προκαταλήψεις. Η εισηγήτρια της Ημερίδας κα. Ευαγγελία Δούμα είναι ειδική επιστήμονας και έμπειρη αστυνομικός που θα περιγράψει και θα αναλύσει τις πτυχές του προβλήματος αλλά και θα συζητήσει με το κοινό τις προτεινόμενες λύσεις του. Η κα. Δούμα ζει και εργάζεται στις Σέρρες ως ανώτερη αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, όντας από το 2008 έως και σήμερα Διοικήτρια διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών. Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην επικοινωνία & δημοσιογραφία του ΑΠΚΥ και στην δημόσια διοίκηση του EUC, ενώ μιλάει 6 γλώσσες. Παρέμβαση στη συζήτηση που θα ακολουθήσει έχει προσκληθεί να κάνει ο κ. Ιωάννης Φωκάς, Δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Δημοτικής Ενότητας Πέλλας. Σας καλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε και να συμμετάσχετε στην Ημερίδα με τίτλο : «Ο ρόλος της ποινής στη δημιουργία ασφαλούς εκπαιδευτικού περιβάλλοντος: Τιμωρία ή Σωφρονισμός» επόμενη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο. 
 Γραφείο Τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video