ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ στη Ρόδο ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Στο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ στη Ρόδο ο Νεκτάριος Φαρμάκης

Στη Ρόδο βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μετέχοντας στις εργασίες του ετησίου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Το συνέδριο έχει ως γενικό τίτλο «Περιφερειακή Διακυβέρνηση: Χτίζουμε την Ελλάδα της επόμενης μέρας» και περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες. Η πρώτη ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης με θέμα: «Η μετάβαση των περιφερειών στην ψηφιακή διακυβέρνηση» και με συντονιστή τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Οι άλλες δύο θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, η μία με θέμα «Οι περιφέρειες δίπλα στους πολίτες- κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη» και συντονιστή τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και η άλλη με θέμα «Περιφερειακή ανάπτυξη και χρηματοδοτικά εργαλεία» και συντονιστή τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

«Η μετάβαση της χώρας από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση είναι ένα μεγάλο στοίχημα που οι ελληνικές Περιφέρειες κερδίζουν μέρα με τη μέρα, αποδεικνύοντας την εγγύτητα που έχουν στις τοπικές κοινωνίες ως θεσμοί αυτοδιοίκησης, αλλά και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν ως προς την επίτευξη στόχων που από τοπικοί, μετατρέπονται σε εθνικοί. Σήμερα πλέον, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας δεν αποτελεί το μακρύ χέρι του κράτους στην Αυτοδιοίκηση, αλλά τον ισχυρό αυτοδιοικητικό θεσμό που σχεδιάζει και υλοποιεί στρατηγικές. Δηλαδή, τον κατ’ εξοχήν φορέα που υλοποιεί μία πολιτική “από τα κάτω προς τα πάνω”, μετατρέποντας την κοινωνία σε ενεργό συμμέτοχο στην χάραξη των εθνικών πολιτικών» δήλωσε ο κ. Φαρμάκης με την ευκαιρία έναρξης του συνεδρίου.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video