ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρεις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 37η Έκθεση «Philoxenia»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» με δικό της διαδραστικό περίπτερο, προωθώντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα και των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων. Στο περίπτερο θα πραγματοποιείται οινογευσία των εκλεκτών κρασιών της Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ θα φιλοξενηθεί πλήθος δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της περιοχής. Στο πλαίσιο της έκθεσης «Philoxenia» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Destination marketing Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Σύμπραξη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τουριστικών Επιχειρήσεων» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 13.00 μέχρι τις 15.00, στο Open Stage της Philoxenia (πληροφορίες: Αλεξάνδρα Γαϊτανάκη, στο τηλέφωνο 2313325506), όπου θα γίνει παρουσίαση του παρατηρητηρίου οικονομικών μεγεθών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας με τίτλο «Παρουσίαση του Ημαθιώτικου Δεκατιανού – Imathia Brunch» (πληροφορίες: Μαρία Ανδρεάδου, στο τηλέφωνο 2331350230). Ακόμη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Βραβεία Τουριστικής Αριστείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στον χώρο της ΔΕΘ, όπου θα γίνει παρουσίαση του Σήματος Υπευθυνότητας-Τοπικής Ποιότητας και θα ακολουθήσει η βράβευση των επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί στο θεσμό της Τουριστικής Αριστείας και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη και προώθηση περιφερειακού προτύπου ποιότητας» (πληροφορίες: Ανδρέας Κισκίνης, στο τηλέφωνο 2313325574).

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video