ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρία νέα workshops από τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο

Μετά τη σημαντική συμμετοχή που είχε η διοργάνωση του πρώτου workshop του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας («Νέος Αναπτυξιακός Νόμος», Πάτρα, 23/9) και του δεύτερου workshop («Χρηματοδοτήσεις και χρηματοοικονομική διαχείριση …υπό μεταμόρφωση», TEDxPatras, 8/10), ο ΜΣΕ συνεχίζει με αμείωτη ένταση την ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανώσει τρία νέα workshops σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο τις προσεχείς ημέρες.

Ειδικότερα, το πρώτο workshop θα διοργανωθεί στην Πάτρα, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58) και θα αφορά τις «Δυνατότητες χρηματοδότησης και λοιπές δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης».

Θα ακολουθήσουν δυο ακόμα workshops σε Πύργο και Αγρίνιο με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος» και «Δυνατότητες χρηματοδότησης και λοιπές  δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης». Στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ηλείας (Μιαούλη 1 & 28ης Οκτωβρίου). Στο Αγρίνιο θα διοργανωθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1).

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας, μια καινοτόμος δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση, διανύει το δεύτερο έτος λειτουργίας του και έχει ήδη υποστηρίξει δεκάδες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες παρέχονται από τον Μηχανισμό ως έμμεση ενίσχυση και εμπίπτουν στο κανόνα «de minimis».

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΜΣΕ (www.pde-mse.gr/) για να ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες, τις μελέτες και τις εκδηλώσεις του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video