ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στο συνέδριο καινοτομίας INNOVEIT ΑTHENS ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκώνας Ζαΐμης

Στο συνέδριο καινοτομίας INNOVEIT ΑTHENS ο Αντιπεριφερειάρχης, Φωκώνας Ζαΐμης

Με τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας Χρήστο Δήμα, τον Καθηγητή Γιώργο Χρυσολούρη και επιστήμονες - ερευνητές από χώρες του εξωτερικού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, συμμετέχοντας στο συνέδριο καινοτομίας με θέμα “Digital Production & AI for Sustainability”, που έγινε υπό την αιγίδα του InnovEITATHENS στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα στις 5, 6, 7 Οκτωβρίου 2022.

Ένα συνέδριο καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Γνώσης και Καινοτομίας για την Μεταποίηση (ΕΙΤ- Manufacturing), όπου συζητήθηκε η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑrtificialΙntelligence), στην μεταποίηση, με την συμμετοχή του Εργαστήριου Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Παν/μίου Πατρών.

«Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση με ομιλητές υψηλού κύρους. Μέσα από αυτές τις διοργανώσεις βγαίνουν σημαντικά συμπεράσματα και ιδέες για το μέλλον όχι μόνο της κάθε χώρας και Περιφέρειας αλλά γενικότερα της ανθρωπότητας. Νέα επιχειρηματικότητα,  φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες και τρόποι βιώσιμης ανάπτυξης ήταν μερικές από τις θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν από τους σπουδαίους ομιλητές Έλληνες και ξένους», ανέφερε ο κ. Ζαΐμης, ο οποίος συζήτησε τις δυνατότητες αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και καινοτόμων διεργασιών παραγωγής για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video