ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο πρώτο «Connect on Tour & Travel Event» του Tel Aviv

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεπής στην προσπάθεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και σε συνεργασία με φορείς της περιοχής, συμμετέχει στο «CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event» του Τελ Αβίβ. Πρόκειται για διοργάνωση που έχει στόχο στην προβολή του προορισμού στη διεθνή τουριστική αγορά, την οποία υλοποιεί το THESSALONIKI CONVENTION BUREAU και η οποία ταξιδεύει για πρώτη φορά εκτός Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στο «CONNECT on Tour», που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Η πόλη του Τελ Αβίβ επιλέχθηκε ως πρώτος σταθμός της διαδρομής «CONNECT on Tour», λαμβάνοντας υπόψη το έντονο και συνεχές ενδιαφέρον των Ισραηλινών για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, τα δεδομένα αφίξεων και διανυκτερεύσεων των τελευταίων ετών, καθώς και την εξαιρετική συνδεσιμότητα με απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς τη Θεσσαλονίκη. Η Β2Β εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Tel Aviv Convention Bureau και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις στις υποδομές φιλοξενίας, στις νέες υπηρεσίες, στην τόνωση των υπαρχόντων και στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχέσεων και περιλαμβάνει παρουσίαση της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας και προκαθορισμένες συναντήσεις με Ισραηλινούς hosted buyers. Στη συνάντηση, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα εκπροσωπήσουν τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και παράλληλα να δημιουργήσουν σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων δικτύωσης. «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχεδιάζει και στηρίζει σταθερά μια κάθετη δράση προώθησης του προορισμού με πυρήνα τις προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις, μεταξύ των επαγγελματιών της τουριστικής αγοράς που εκπροσωπούνται μέσω του Thessaloniki Convention Bureau και ξένων αγοραστών. Έτσι, το επιτυχημένο μοντέλο CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται πλέον και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού με μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό, με πρώτη την αγορά του Τελ Αβίβ. Οι επιλεγμένοι buyers της Ισραηλινής αγοράς θα συμμετέχουν σε ένα ημερήσιο event για να γνωρίσουν τον προορισμό, τις υποδομές και τις δυνατότητες που προσφέρει συνολικά ο συνδυασμός της Θεσσαλονίκης με τη γύρω περιοχή και να συναντηθούν στη συνέχεια με τους επαγγελματίες που θα ταξιδέψουν για το σκοπό αυτό στο Τελ Αβίβ. Η αγορά της Θεσσαλονίκης περνάει πλέον σε φάση ωριμότητας με δυναμικές κινήσεις εξωστρέφειας, αξιοποιώντας την εμπειρία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που συσσωρεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video