ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκθεση ζωγραφικής

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στις 7.30 το απόγευμα ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Ο ΑΠΕΛΛΗΣ» θα κάνει εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στην Έδεσσα, στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μικρά Καταρρακτάκια). Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση από τα μέλη που συμμετέχουν. Το θέμα που κυριαρχεί στους ζωγραφικούς πίνακες είναι το χρώμα «Μπλέ». 
 Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι καθημερινά από τις 11.00 πμ έως τις 14.00 μμ και το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 21.00 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022.
 Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι : Αμπατζή Ιωάννα, Αντωνοπούλου Κατερίνα, Βελλή Πουλχερία, Δάμος Κώστας, Δούπκαρη Ελένη, Ευαγγελίδου Ειρήνη, Ζάραλη Νανά, Ιόχμαν Τσάκρη Ίνγκριντ. Καπαγιαννίδης Ηλίας, Κοσσίνη Μαρία, Λιάντη Ελένη, Λυκίδου Κατερίνα, Μάρκου Σταματία, Μελισσαρίδου Βασιλική, Μπόνου Κατερίνα, Νούσκα Δήμητρα, Παπαργυρίου Έφη, Σέξτου Μαρία, Σιμιτσή Σούλα, Στογιάννη Ντίνα, Στόλης Νίκος, Ταρασίδου Φανή, Τζόγια Ελένη, Τσιακυροπούλου Ματίνα, Χρήστου Θεοδώρα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video