ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Ε.Ο.Γ. «Η ΠΕΛΛΑ» στα Γκραν Κανάρια.


Μια εξαιρετική εμπειρία για τον Όμιλό μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 17/10/2022 στα πλαίσια του 6ου Παγκόσμιου Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στα Γκραν Κανάρια από τις 8 έως τις 15 Οκτωβρίου 2022. Την αντιπροσωπευτική ομάδα του Ομίλου, καθώς και των υπόλοιπων χωρών (Σλοβακία, Αλγερία, Αίγυπτος, Μεξικό, Ισπανία, Κίνα), υποδέχθηκαν τόσο η δήμαρχος του Αρούκας, όσο και της Λας Πάλμας. Κατά τη διάρκεια της υποδοχής αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα. Η χορευτική αποστολή του Ομίλου είχε τη χαρά να πραγματοποιήσει τρεις παραστάσεις, μία στο Αρούκας, μία στο Γκαλντάρ και μία στο Λας Πάλμας αντίστοιχα. Οι χορεύτριες και χορευτές του Ε.Ο.Γ. «Η ΠΕΛΛΑ» απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας και, φυσικά, το διεθνές αναγνωρισμένο συρτάκι. Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης, η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην πόλη του φωτός, το Παρίσι και την εξωτική Λανθαρότε (νησί των Καναρίων), ενώ στην επιστροφή δόθηκε η ευκαιρία της επίσκεψης στο μαγευτικό Άμστερνταμ. Θερμές ευχαριστίες στον δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κύριο Γρηγόριο Στάμκο για τη συνολική βοήθεια που προσέφερε, ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι απρόσκοπτα. Επίσης, ευχαριστούμε τους δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας για την προμήθεια έντυπου υλικού τουριστικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, εγκάρδιες ευχαριστίες στους Ι. ΚΤΕΟ Δουβαντζής-Πένογλου, Αγιαννίδης Rolloplast, Alexander Market και τον κ. Πατσώνη Βαλσαμή για τις χορηγίες που παρείχαν, ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, συγχαίρουμε θερμά όλα τα μέλη της αποστολής, καθώς αντιπροσώπευσαν άξια όχι μόνο τον Όμιλο, αλλά και την ίδια την Ελλάδα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video