ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Αστακού ο Αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μαυρομμάτης

Στις εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Αστακού ο Αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μαυρομμάτης

Στην είσοδο της πόλης του Αστακού, όπου εκτελούνται  εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του ασφαλτοταπητα  βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Παναγιώτη Κιτσοπάνο και τον Δημήτρη Κακογιάννη από το τμήμα συγκοινωνιακών έργων της έδρας, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό και την εξέλιξη της πορείας των παρεμβάσεων που συμβάλλουν περαιτέρω στην ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου.

«Κάθε μέτρο οδικού δικτύου που κατασκευάζεται ή αναβαθμίζεται προσφέρει στον τόπο μας, πέρα από το προφανές των ασφαλών δρόμων, νέες αναπτυξιακές προοπτικές σε πολλαπλά επίπεδα. Ειδικά στην περίπτωση του Αστακού με τις υποδομές που υπάρχουν ήδη ή δημιουργούνται μιλάμε για θεαματική αναβάθμιση της περιοχής, η οποία περίμενε χρόνια το ενδιαφέρον της Περιφέρειας», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αστακού Σωτήρης Μακρής που στη συνέχεια συνόδευσε τον κ. Μαυρομμάτη στο Δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες αναφορικά με τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video