ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σχόλιο της Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Αποτελούν πρόκληση για το λαό της περιοχής οι δηλώσεις του πρωθυπουργού επισκεπτόμενος την Πέλλα. Γιατί, την ίδια ώρα που οι χιλιάδες εργαζόμενοι της Πέλλας δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά, με τα εργατικά ατυχήματα να αυξάνονται συνεχώς, που ξεζουμίζονται στην κυριολεξία για να αυγαταίνουν τα κέρδη των αφεντικών τους, οι μισθοί τους δεν φτάνουν για να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες, αυτός να πανηγυρίζει για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Γιατί, τη στιγμή που οι χιλιάδες βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι της Πέλλας παλεύουν καθημερινά με τις τεράστιες αυξήσεις στην ενέργεια, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές, αυτός να διατυμπανίζει ότι οι εξαγωγές του πρωτογενούς τομέα αυξήθηκαν κατά 20%. Γιατί δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα για την κατάσταση που βρίσκονται τα νοσοκομεία της Πέλλας, για τη σχεδόν ανύπαρκτη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τα Κέντρα Υγείας, τα Περιφερειακά και Αγροτικά ιατρεία, υποδομές ΑμεΑ, που φυτοζωούν. Γιατί, οι εργάτες και οι αυτοαπασχολούμενοι της Πέλλας στενάζουν ήδη κάτω από τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς του ρεύματος, την ακρίβεια στα βασικά είδη κατανάλωσης, ενώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες μπουκώνονται με ζεστό κρατικό χρήμα, που το παίρνουν από τη φοροληστεία του λαού! Ο λαός της Πέλλας, να μην περιμένει άλλο παρακολουθώντας που θα πάει η κατάσταση και τα διάφορα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια. Καμιά αναμονή. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να μη ζήσουμε σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας, ενάντια στην ακρίβεια και την πολιτική που τσακίζει το λαϊκό εισόδημα, την περεταίρω υποβάθμιση της υγείας και παιδείας του λαού σε συμπόρευση με το ΚΚΕ. 
 Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video