ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην Κοινότητα Ριζού και σύνδεση με το Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας»

 Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο υποδομής θα κατασκευαστεί στο Δήμο Σκύδρας. Πρόκειται βεβαίως για το έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στην Κοινότητα Ριζού και σύνδεση με το Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας». Ο Δήμος Σκύδρας και η Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας, λοιπόν, ανακοινώνουν την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του 1ου από τα δύο υποέργα της πράξης με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» με συνολικό προϋπολογισμό 4.374.912,15 € και συγκεκριμένα του υποέργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ». Ο αρχικός συνολικός προϋπολογισμός του 1ου υποέργου ανέρχεται στα 3.850.806,45 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η σύμβαση υπογράφηκε στις 12/10/2022 (αρ. ΚΗΔΜΣ 22SYMV011410215 2022-10-12). Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 12 μήνες. Η πράξη αφορά την κατασκευή εσωτερικού δικτύου της Κοινότητας Ριζού συνολικού μήκους 12.890,54 μέτρων, την κατασκευή αγωγών μεταφοράς των λυμάτων των Κοινοτήτων Πετριάς, Αρσενίου και του οικισμού Πλευρώματος συνολικού μήκους 7.214,70 μέτρων και εξωτερικού δικτύου σύνδεσης του Ριζού (με πρόβλεψη εξυπηρέτησης δικτύων Αρσενίου, Πετριάς και οικισμού Πλευρώματος) συνολικού μήκους 5.034,36 μέτρων. Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το έργο μπορούν ν΄απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας (υπεύθυνος επικοινωνίας Σιδηρόπουλος Γρηγόριος τηλ. 238351853).Παράλληλα ζητείται η κατανόηση των πολιτών κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου. Μετά την υπογραφή της σύμβασης η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε σχετικά: Με συνέπεια κι αποτελεσματικότητα συνεχίζουμε την υλοποίηση μεγάλων και σημαντικών έργων υποδομής σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Έργα μεγάλου προϋπολογισμού και πολλαπλού οφέλους για την κοινωνία μας, όπως το συγκεκριμένο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Κοινότητα Ριζού και σύνδεσης με το Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας και την κατασκευή αγωγών μεταφοράς των λυμάτων των Κοινοτήτων Πετριάς, Αρσενίου και του οικισμού Πλευρώματος. Έργο σπουδαίο και σημαντικό που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και υγείας των συμπολιτών μας, στην περιβαλλοντική και πολιτική προστασία. Κι όμως κάποιοι, ελάχιστοι ευτυχώς, ασκώντας «κριτική» κι «αντιπολίτευση» της μιζέριας και της καταστροφής προσπάθησαν να μπλοκάρουν και ν΄ακυρώσουν αυτό το μεγάλο έργο για το Δήμο μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή Σκύδρας, μαζί με το σύνολο των συμπολιτών μας συνεχίζουμε με συνέπεια, με υπευθυνότητα, με τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα να υλοποιούμε έργα και δράσεις και να διεκδικούμε με αποτελεσματικότητα το καλύτερο για το τόπο και για όλους τους συνανθρώπους μας! ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video