ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση BarConventBerlin 2022

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη διεθνή έκθεση BarConventBerlin 2022

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το Πρόγραμμα ΜΑΡ - Mediterranean Aperitivo στο οποίο η Αγροδιατροφικη Σύμπραξη ΠΔΕ συμμετέχει ως εταίρος, με στόχο την προώθηση της ελληνικής βρώσιμης ελιά στην Αγγλία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η πρώτη δράση προώθησης ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του προγράμματος MAP στη διεθνή έκθεση BarConventBerlin (10-12/10/2022), μία από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις για τη βιομηχανία μπαρ και ποτών με συμμετοχή εκθετών από περισσότερες από 80 χώρες.

Η αφρόκρεμα της γερμανικής και ευρωπαϊκής βιομηχανίας μπαρ και ποτών είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ειδικά ανεπτυγμένο μεσογειακό απεριτίφ του προγράμματος MediterraneanAperitivo, το οποίο αποτελείται από κοκτέιλ βασισμένο σε βερμούτ από το Τορίνο και λεμόνια από την ιταλική ακτή Αμάλφι, σερβιρισμένο μαζί με ελληνικές ελιές από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και τυρί πεκορίνο από την Τοσκάνη.

«Τα προϊόντα μας αποκτούν υπεραξία. Η ελιά μας επίσημα στην μεσογειακή διατροφή προβάλλεται μαζί με άλλα ευρωπαϊκά προϊόντα στην Αμερική και άλλες χώρες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Το πρόγραμμα MediterraneanAperitivo αντλεί έμπνευση από την ιταλική παράδοση του απεριτίφ, κατά το οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν ελαφριά κοκτέιλ με συνοδεία μικρών, εκλεκτών μεζέδων. Αυτή η τόσο ελκυστική ευρωπαϊκή συνήθεια αναδεικνύεται μέσα από μια δέσμη δράσεων προώθησης στις αγορές-στόχο, με σκοπό την ανάδειξη της ποιότητας των ευρωπαϊκών τροφίμων και ποτών και την αύξηση κατανάλωσής τους.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποτελεί το μοναδικό μη ιταλικό φορέα που συμμετέχει στην πρόταση, έχοντας την ιδιαίτερη χαρά να προσθέσει στο premium μίγμα του MediterraneanAperitivo την εξαιρετική ελληνική επιτραπέζια ελιά.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αξιοποιεί πλήρως τα συγχρηματοδοτούμενα από την ΕΕ προγράμματα αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη των ποιοτικής βρώσιμης ελιάς που καλλιεργείται και παράγεται στην περιοχή μας διεκδικώντας έτσι την ενίσχυση και αναγνωρισιμότητα της σε βασικές αγορές στόχους του εξωτερικού.

* Για οερισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του έργου: www.mediterraneanaperitivo.com/.

* Το έργο MAP-MediterraneanAperitivo συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Κανονισμού (ΕΕ) 1144/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Εταίροι του έργου είναι οι ConsorzioDelVermouthdiTorino (επικεφαλής εταίρος), Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Consorziotute la Pecorino Toscan oDOP και Cooperativa Produzione Costieragrumi Societa Cooperativa Agricola και αγορές-στόχοι η Αγγλία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Η συνολική διάρκειά του ανέρχεται σε 3 χρόνια.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video