ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος στην «29η Agrotica 2022»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος στην «29η Agrotica 2022»

Οι νέες τεχνολογίες που καθορίζουν το αύριο του πρωτογενούς τομέα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων, συνεταιριστικών φορέων και του αγροτικού κόσμου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που έδωσαν δυναμικό παρόν  στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την «29η Agrotica 2022».

 Το τετραήμερο 20-23 Οκτωβρίου 2022 στην Θεσσαλονίκη υπήρξε αθρόα και μαζική προσέλευση του αγροτικού κόσμου από την Περιφέρεια  γεγονός που  καταδεικνύει τη βαρύτητα της διοργάνωσης  για την ενημέρωσή τους στον μηχανολογικό εξοπλισμό  κάθε είδους και μεγέθους, παρελκόμενα για κάθε πτυχή της γεωργίας αλλά και προωθημένες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα, τα οποία κάνουν πράξη την γεωργία ακριβείας.

 Το μέλλον της αγροτικής παραγωγής παρουσιάστηκε και μέσα από τις ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όπως αυτή στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» με θέμα «Οι νέες τεχνολογίες ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης της γεωργίας»,  στην οποία  συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην δυναμική παρουσία  από την Περιφέρεια και πρόσθεσε: «Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος  πρωτογενής τομέας  στην Περιφέρειά μας οφείλεται σε ένα σημαντικό βαθμό από  την συμμετοχή αγροτικών φορέων και επιχειρήσεων σε εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς όπως η 29η Agrotica όπου   αναδεικνύονται όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας σε συνάρτηση με τις νέες τεχνολογίες. Οι εξελίξεις στον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία αναλύθηκαν μέσα από  επίκαιρες  επιστημονικές  εκδηλώσεις  για τη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας. Οφείλουμε να βρισκόμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.».Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video