ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημήτρη Βλαχοπάνου «Γάμος στις φλόγες» Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στο καφέ prestige

Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας παρουσιάζει το μυθιστόρημα του Δημήτρη Βλαχοπάνου με τον τίτλο «Γάμος στις φλόγες». Το μυθιστόρημα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «24 γράμματα» και αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία της νύφης του Κομμένου Αλεξάνδρας, την οποία δολοφόνησαν οι ναζί στρατιώτες της 1ης μεραρχίας ορεινών καταδρομών της Βέρμαχτ τη μέρα του γάμου της μαζί με τον γαμπρό Θεοχάρη, τα έξι από τα οχτώ αδέρφια της, τους γονείς της και 25 συγγενείς των νεόνυμφων. Την ίδια μέρα (Δευτέρα 16 Αυγούστου 1943) οι Γερμανοί ισοπέδωσαν το χωριό Κομμένο της Άρτας και δολοφόνησαν 317 κατοίκους, μεταξύ των οποίων 36 βρέφη και νήπια. Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο καφέ prestige, Πλαστήρα 35 στα Γιαννιτσά. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ασλανίδης, η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός Βούλα Αργυράκη και η εκπαιδευτικός Κάκια Παυλίδου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με μουσική και τραγούδι η Δέσποινα Κανελλιάδου (πλήκτρα, φωνή) και ο Μάκης Διμελής (κιθάρα, φωνή). Θα προλογίσει και θα συντονίσει η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας Μαρία Ξανθόπουλου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video