ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην «EXPO DUBAI 2020»

Επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων, παράλληλες εκδηλώσεις προώθησης, Β2Β συναντήσεις με στελέχη μεγάλων τουριστικών πρακτορείων και αεροπορικών εταιρειών, όπως επίσης δράσεις για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής, περιλαμβάνει η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην διεθνή  έκθεση  « EXPO DUBAI 2020»,από 21 έως 27 Μαρτίου 2022, παρουσία του  Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Πρόκειται για μια οργανωμένη προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος, με στόχο οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας να επανατοποθετηθούν δυναμικά στο διεθνές επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, ιδιαίτερα έπειτα από δυο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προβολή των τουριστικών προορισμών και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας, της αγροδιατροφής και της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στοχεύοντας στην ανάδειξη των δυναμικών επιχειρήσεων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της παραμονής τους οι εκπρόσωποι της Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων προκειμένου να παρουσιάσουν στους υπευθύνους τον δυναμικό κλάδο της αγροδιατροφής, ενώ θα ενημερωθούν και για εξαιρετικές καινοτόμες εφαρμογές που εφαρμόζονται στον πρωτογενή τομέα, την ενέργεια και τις νέες τεχνολογίες.

Στην αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

 

 Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video