ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύσκεψη για τη λειτουργία των «Creative Hubs»

Σύσκεψη για τη λειτουργία των «Creative Hubs»

Η εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του Συνεργατικού Χώρου - Κόμβου «Creative Hubs» της Π.Ε. Ηλείας, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Μαρτίου 2022, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ΠΔΕ και του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Τζομάκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος καθώς επίσης οι Συνεργάτες του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Βαρελάς - ως Υπεύθυνος για την λειτουργία του Κόμβου - και η Μαρία Χρυσικοπούλου στη Γραμματειακή Υποστήριξη. Κοινός στόχος των συνεργαζόμενων φορέων, όπως σημείωσε και σε δηλώσεις του ο κ. Γιαννόπουλος, είναι η αξιοποίηση στο ακέραιο, των σημαντικών παροχών και δυνατοτήτων του Κόμβου.

Αφού συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στην εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία των «Creative Hubs», ο κ. Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε πως το μεγάλο «στοίχημα», πέραν της διαρκούς προσέλκυσης νέων επιχειρηματιών, είναι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του χώρου και από συλλογικούς φορείς (Περιβαλλοντικούς, Πολιτιστικούς και λοιπούς Συλλόγους, Θεατρικές Ομάδες κ.α.), και η δημιουργία συνεργαζόμενων κυψελών, ιδιαίτερα στους τομείς του βιομηχανικού σχεδιασμού, της αξιοποίησης της πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, της ψυχαγωγίας, των κοινωνικών και τουριστικών εφαρμογών, της διαφήμισης, της μόδας κ.α.. «Στόχος και επιδίωξη μας είναι αυτός ο χώρος να αποτελέσει ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και της οικονομίας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε πολιτιστικό και πολιτισμικό επίπεδο. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε, πέραν των ήδη εγγεγραμμένων ωφελούμενων επιχειρήσεων, να μπορούν να αξιοποιήσουν τις παροχές και δυνατότητες αυτού του χώρου, για την ανάπτυξη και ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, το δυνατό περισσότεροι επιχειρηματίες και φορείς», σχολίασε ο κ. Γιαννόπουλος, γνωστοποιώντας πως, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίαση του Έργου των «Creative Hubs», των παροχών και δυνατοτήτων του, αλλά και των επαγγελματικών κατηγοριών και συλλογικοτήτων στους οποίους απευθύνεται.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κώστας Νικολούτσος σημείωσε πως μέσα από αυτή την καινοτόμο Δομή - την ευθύνη λειτουργίας της οποίας αναλαμβάνουν ως συνεργαζόμενοι φορείς τα Επιμελητήρια Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας - είναι η στήριξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων αλλά και η δημιουργία των συνθηκών που θα ωθήσουν τους νέους στην ενασχόληση με δημιουργικές βιομηχανίες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το νέο αυτό Πρόγραμμα και η Δράση των «Creative Hubs», θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη τέτοιων επαγγελματικών δραστηριοτήτων, στηρίζοντας και την τοπική οικονομία.Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video