ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετείχε στην « Ώρα της Γης»


Ο Δήμος Σκύδρας έλαβε μέρος και φέτος στην παγκόσμια περιβαλλοντική δράση με την ονομασία « Η Ώρα της Γης» ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση και στην πρόκληση για την αμεσότητα της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης και για τη σωτηρία και την αειφορία του πλανήτη μας. Στο πλαίσιο αυτό, όπως πολλές πόλεις και χώρες παγκοσμίως συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο, έτσι, λοιπόν κι ο Δήμος Σκύδρας επέλεξε να συμμετάσχει προχωρώντας στο σβήσιμο του φωτισμού της κεντρικής εισόδου και της επιγραφής του Δημαρχείου, το βράδυ του Σαββάτου της 26ης Μαρτίου 2022, για μια ώρα από τις 20:30΄έως τις 21:30΄,(συνημμένες φωτογραφίες πριν και μετά το σβήσιμο των φώτων του Δημαρχείου Σκύδρας). Ας υπενθυμιστεί ότι η προστασία και η διαφύλαξη των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος, η ορθολογική χρήση και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι υποχρέωση όλων μας και ειδικά όσων έχουν την ευθύνη του να διαχειρίζονται τις τύχες της ανθρωπότητας και της παγκόσμιας οικονομίας. Όπως μας προειδοποιούν οι ειδικοί - και το αντιλαμβανόμαστε όλοι μας - οι ανάγκες σ΄ ενέργεια θ΄αυξάνονται συνεχώς σ΄όλον τον κόσμο γι΄αυτό θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας, έστω κι αν έχουμε καθυστερήσει πολύ. Η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων είναι λύσεις που προωθούνται και υλοποιούνται στη χώρα μας και διεθνώς, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει αρκετά κι όπως θα έπρεπε. Ό,τι όμως προωθείται στο επίπεδο της νομοθεσίας και της εφαρμογής θα πρέπει να έχει πάντοτε ως μέτρο το σεβασμό και την προσοχή στον άνθρωπο και στο περιβάλλον! 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video