ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διανομή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους πυρόπληκτων περιοχών

Διανομή ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους πυρόπληκτων περιοχών

Στους κτηνοτρόφους πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας παρεδόθη από την Π.Ε Ηλείας, το πρώτο μέρος της δωρεάς ζωοτροφών, εκ μέρους του Ιδρύματος “Μποδοσάκη”, που μετά τις  καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου είχε εκφράσει στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο την επιθυμία να συμμετάσχει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της περιοχής και στήριξης των δοκιμαζόμενων κατοίκων.

Το πρώτο μέρος της δωρεάς των ζωοτροφών, παραδόθηκε στους δικαιούχους από τις Τ.Κ Λάλα, Νεμούτας, Δούκα, Πευκών, Αχλαδινής και Μηλεών, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε Ηλείας, ενώ οι ποσότητες έχουν υπολογιστεί βάσει των δηλώσεων ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων, καθώς και των διαθέσιμων εκτάσεων βόσκησης ανά περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε θερμά την Διευθύντρια Προγραμμάτων και Δωρεών του Ιδρύματος «Μποδοσάκη» Δρ. Τζένιφερ Κλαρκ (Jennifer Clarke) και την Συντονίστρια Προγραμμάτων Μαρία Τσενέ, για το μεγάλο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση τους για την στήριξη των δοκιμαζόμενων κτηνοτρόφων των πυρόπληκτων περιοχών, μέσω της σημαντικής αυτής δωρεάς. Σημείωσε επίσης ότι η δράση αυτή, εκπληρώνει στο ακέραιο τους σκοπούς και τη φιλοσοφία του Ιδρύματος, το οποίο, αναγνωρίζοντας τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες του σήμερα δημιουργεί μια διευρυμένη κουλτούρα προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και στον άνθρωπο.  Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της ΔΑΟΚ ΠΕ Ηλείας, για τον υποδειγματικό τρόπο διεκπεραίωσης της διαδικασίας, με δίκαιο και διαφανή τρόπο για τους δικαιούχους.

Το δεύτερο μέρος της δωρεάς του Ιδρύματος «Μποδοσάκη», θα διανεμηθεί εντός των επόμενων ημερών.

 Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video