ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Σκύδρας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία

Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο της συμβολής του στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, συμμετέχει στις πανελλαδικές δράσεις για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας υπέρ των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Για το σκοπό αυτό ο Δήμος Σκύδρας καλεί όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα κι επιθυμούν να συμβάλλουν στη στήριξη κι ανακούφιση των ανθρώπων των εμπόλεμων περιοχών να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως: τρόφιμα μακράς διάρκειας - παιδικές τροφές, είδη υγιεινής και καθαρισμού, νερό, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα - αναλώσιμο ιατρικό υλικό κ.ά. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στο Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη ώστε μέσω αυτών να φτάσουν στον προορισμό τους. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες, από την Παρασκευή 4 Μαρτίου έως την Παρασκευή 11Μαρτίου 2022, κατά τις ώρες: από τις 09:00΄ έως τις 14:00΄. Σημεία συλλογής: • Δημαρχείο Σκύδρας – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, τηλ.: 2381351876 • Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας (Καλή), τηλ.: 2381351770. Το συντονισμό της δράσης έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.:2381351804 και 6980414242 στην οποία μπορούν ν΄απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για κάθε πληροφορία. (Συνημμένη αφίσα της δράσης, για δημοσιογραφική χρήση).
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video