ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αντιπολεμικές εκδηλώσεις ΚΚΕ & ΚΝΕ στην περιοχή των Γιαννιτσών

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ & της ΚΝΕ των Γιαννιτσών συνεχίζουν την δραστηριότητα τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας και για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος Να δυναμώσει η πάλη για την απεμπλοκή της χώρας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και να προστατευτεί το λαϊκό εισόδημα είναι το μήνυμα που στέλνουν η ΚΟΒ του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά μέσα από την καθημερινή τους δραστηριότητα και τις παρεμβάσεις με πολύμορφες εκδηλώσεις, περιοδείες και συσκέψεις. Συγκεκριμένα, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται: Σάββατο 12 Μάρτη • Περιοδεία στις Αμπελιές, με επικεφαλής την Ολυμπία Παπαδοπούλου Κυριακή 13 Μάρτη • Εξόρμηση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, με επικεφαλής την Μιχαέλα Τσαμαλδούπη. Τρίτη 15 Μάρτη • Περιοδεία στους εργαζόμενους στο Γκαράζ του Δήμου, με επικεφαλής την Ολυμπία Παπαδο-πούλου Πέμπτη 17 Μάρτη • Περιοδεία στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς, με επικεφαλής την Αγγέλα Ευσταθιάδου Παρασκευή 18 Μάρτη • Εξόρμηση στους εργαζόμενους στην κονσερβοποιεία «Παυλίδης», με επικεφαλής την Αριστέα Χατζηβασιλειάδου Σάββατο 19 Μάρτη • Περιοδεία στα χωριά Παλαίφυτο – Καρυώτισσα, με επικεφαλής τον Μιχάλη Καλαϊτζή Κυριακή 20 Μάρτη • Σύσκεψη με θέμα: «70 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Από την εγκατάσταση αμερικάνικης βάσης πυρηνικών πυραύλων στα Γιαννιτσά μέχρι τον πόλεμο στο έδαφος της Ουκρανίας», στις 7μ.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης Δήμου Πέλλας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video