ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγχαρητήρια και καλή αντιπολίτευση εύχεται ο Δήμαρχος στον κ. Καστερίδη!

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος χαιρέτησε την πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του κυρίου Καστερίδη ως «κάπως πρώιμη, αλλά σημαντική διαδικασία» για μια πραγματικά δημοκρατική αυτοδιοίκηση. Ο δήμαρχος τόνισε πάντως ότι κάθε συλλογικότητα έχει αξία όταν στηρίζεται στην αλήθεια και σκοπεύει στο κοινό καλό. Ευχόμαστε στον κύριο Καστερίδη μια καλή αντιπολίτευση, πρώτα απ' όλα στους επόμενους δύσκολους 18 μήνες αλλά και στη συνέχεια. Τον καλούμε να κάνει πιο ουσιαστική την σημερινή του παρουσία στα δημοτικά συμβούλια με προτάσεις αντί των λαϊκισμών και της καταψήφισης κάθε νέας πρότασης έργου και δράσεων. Όσο για τα τσιμέντα, τις λακούβες και τις γέφυρες, θα τα πούμε αναλυτικά. Για την ώρα… Καλή Αντιπολίτευση! 
 Υ.Γ.1 Ενημερώστε τους συντάκτες της ανάρτησής σας ότι τα ελάχιστα επικίνδυνα δέντρα που κόπηκαν στο δήμο μας είχαν και την έγκρισή σας αφού οποτεδήποτε και για οποιαδήποτε κοπή δέντρων παίρνουμε απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο την οποία και υπερψηφίζετε πάντα κ. Καστερίδη. 
 Υ.Γ.2 Όσον αφορά στην πεζογέφυρα να σας θυμίσουμε ξανά, ότι ως δημοτικός σύμβουλος, έχετε εγκρίνει την πρόταση που υπέβαλε ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για την κατασκευή της και ότι οι εκπρόσωποί σας στην οικονομική επιτροπή έχουν εγκρίνει και αυτοί το αποτέλεσμα της διαγωνιστικής διαδικασίας. Γνωρίζετε άρα και τον προϋπολογισμό και το κόστος κατασκευής και την πηγή χρηματοδότησής της. 
 Γραφείο τύπου


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video