ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστολή Φ. Ζαΐμη στον υπουργό Εξωτερικών για αποστολή πλοίου ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Σε δράση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία ζητά να συνδράμει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας,Γιώργο Τελώνη, αποστέλλοντας σχετική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών,Νίκο Δένδια.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής: 

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Γνωρίζοντας την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτετε στο χαρτοφυλάκιο σας αλλά και την ευαισθησία σας σε θέματα παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, θα θέλαμε να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο που επιτελείτε στη διάσωση και ασφαλή διαφυγή των Ελλήνων ομογενών από τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και γενικότερα στον άμαχο πληθυσμό.

Η χώρα μας έχει προσφέρει στο παρελθόν παρόμοια ανθρωπιστική και νοσοκομειακή περίθαλψη με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, τον Ιανουάριο του 2005 αναχώρησε ένα ελληνικό κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τη Σρι Λανκα που χτυπήθηκε από το καταστροφικό τσουνάμι, μεταφέροντας τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και φαρμακευτικών ειδών καθώς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Με την επιτυχημένη παρέμβαση της ελληνικής κυβέρνησης, το πλοίο παρέμεινε στην περιοχή για 3 μήνες, όπου λειτούργησε ως νοσηλευτική μονάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θεωρούμε ότι εφόσον υπάρχει συντονισμός από πλευράς σας και αρωγή από τον ιδιωτικό τομέα, θα ήταν μια ακόμη σημαντική βοήθεια στα θύματα αυτού του άδικου πολέμου.

Δηλώνουμε παρόντες και αρωγοί σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε για την οργάνωση και αποστολή παρόμοιας εν πλω ανθρωπιστικής βοήθειας, εν παραδείγματι στο λιμάνι της Οδησσού, τόσο ως εκπρόσωποι των φορέων μας όσο και ως φυσικά πρόσωπα.

Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι φορείς προεξάρχοντάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών καθώς και οι τουριστικοί και ναυτιλιακοί πράκτορες θα πρέπει να συνδράμουν το έργο της κυβέρνησης στις δύσκολες αυτές στιγμές του πολέμου στην Ουκρανία».Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video