ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλεκτροδοτείται μισθωμένο ακίνητο του Δήμου από δημοτικό ρεύμα ή όχι;
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο υποβάλλαμε στην κ. Ιατρίδου και στον κ. Σαμλίδη ερώτηση σχετικά με την ηλεκτροδότηση ακινήτου που έχει μισθωθεί σε ιδιώτη από την ΔΗΚΕΔΕ. Συγκεκριμένα με την αρ 306/18 σύμβαση η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου μας εκμίσθωσε το κυλικείο του κολυμβητηρίου. Όπως ορίζει ο όρος 8 της σύμβασης ο μισθωτής έχει την υποχρέωση του διαχωρισμού της ηλεκτροδότησης και της έκδοσης ξεχωριστού λογαριασμού στο όνομα της επιχείρησης. Σε συνέχεια της ερώτησης υποβάλλαμε εγγράφως αίτηση παροχής διευκρινήσεων (αρ πρωτοκόλλου 178 από 1/2/2022) στη ΔΗΚΕΔΕ η οποία κοινοποιήθηκε και στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Δυστυχώς μετά την πάροδο 40 ημερών καμία απάντηση δεν μας έχει δοθεί παρόλο που δεν απαιτείται γι αυτήν καμία έρευνα. Συχνά κατά το παρελθόν οι απαντήσεις σε πλήθος αιτημάτων μας έχουν αργήσει δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. Η παρούσα καθυστέρηση όμως είναι πραγματικά προκλητική και καταδεικνύει το μέγεθος της αλαζονείας της διοίκησης έπειτα από 12 χρόνια εξουσίας. Υποβάλλουμε λοιπόν εκ νέου το απλό ερώτημα. Εκδίδεται ξεχωριστός λογαριασμός για το εν λόγω κυλικείο ή ηλεκτροδοτείται από Δημοτικό ρεύμα; Επιπλέον θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας εργασίες ηλεκτρολογικές εντός του συγκεκριμένου ακινήτου ή στον περιβάλλοντα χώρο αυτού, οι οποίες έλαβαν χώρα έπειτα από την υποβολή των ερωτημάτων μας.
 Κοινωνία σε Κίνηση


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video