ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 κι ώρα 15:00΄, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής έντεκα θέματα: 1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 2.784.000,00 ευρώ μέσω επενδυτικού δανείου από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών (Π.Δ.Ε.) για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ», τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022. 2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή επιπλέον ποσού χρηματικού υπολοίπου έτους 2021, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων έτους 2022 και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2022 (τακτοποίηση Χ.Υ.) 3. Έγκριση σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην Κοινότητα Σεβαστιανών για καλλωπιστικό φωτισμό. 4. Έγκριση καθορισμού αρδευτικής περιόδου και αριθμού υδρονομέων για το έτος 2022. 5. Έγκριση επικαιροποίησης της αριθ. 185/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την απόδοση του στρατοπέδου «ΔΟΥΜΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» στο Δήμο Σκύδρας, εξουσιοδότηση Δημάρχου, ορισμός συμβολαιογράφου και ανάληψη εξόδων που θα προκύψουν από το Δήμο Σκύδρας. 6. Έγκριση σύναψης διαδημοτικής συνεργασίας για την παράταση της προθεσμίας παροχής διοικητικής υποστήριξης και του χρόνου άσκησης αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας Δόμησης από τον Δήμο Έδεσσας. 7. Έγκριση σύναψης διαδημοτικής συνεργασίας για την παράταση της προθεσμίας παροχής διοικητικής υποστήριξης και του χρόνου άσκησης αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας Δόμησης από τον Δήμο Πέλλας. 8. Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του ΔΑΚ Σκύδρας στον ΣΕΓΑΣ ΚΜ για την διοργάνωση αγώνων στίβου στις 2-4-2022. 9. Έγκριση συνδιοργάνωσης αγώνων στίβου στο ΔΑΚ Σκύδρας, εξειδίκευση πίστωσης. 10. Έγκριση επικαιροποίησης της αριθ. 195/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την εκποίηση ξυλείας στην θέση ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ της Κ. Ριζού. 11. Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία τμήματος από την αριθ. 1152 δημοτική καλλιεργήσιμη έκταση 9.381,00 τμ, στην Κοινότητα Μανδάλου. 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ Αυτοδιοίκηση

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video